" Maradj hűséges Jehovához ! " kongresszus, 2016 Jehova Tanúi kongresszusa
2016. december 23. írta: a századik juh

" Maradj hűséges Jehovához ! " kongresszus, 2016 Jehova Tanúi kongresszusa

 kongresszus_2016.jpg                                                       Nem, ez nem a Hit Gyülekezete! 

 

Jehova áldása volt a kongresszuson az első előadó szerint. Olyannyira érezhető volt ez, hogy már az első program alatt kiderült, hogy Jehova tanúiról írnak a Zakariás könyve 8. fejezet 23-as versében... hogy hogyan találta meg ezt az előadó... De ne rohanjunk előre.  

A többség ül, és tekergeti a nyakát, ki van itt , nézik, ki kerül a gyehennára, mert nem ül már a bevezető ének alatt a helyén, ahogy egy jólnevelt, szervezethű, engedelmes tanú azt teszi...sokan... égni fognak a gyerekek, a felnőttek, még a vének is!ust.jpg

                      Feltűnt már, milyen sokat izzadnak a vének? Nem ültek időben a helyükre!

 

Aztán ének,102-es ének,csatlakozz a királyság énekhez... amiből megtudhatjuk, hogy:

"Megírták rég, hogy új nemzet jön létre, (Jehova tanúiról van szó, aki nem vágná) 

ím itt e nép: a sok sok társkirály!

Illetve hogy:

"Aki szelíd, az megtanulja könnyen (mármint ezt a királyságéneket)

énekli már, hisz világos és szép"

Ima, ennél már bűn hálásabbnak lenni...

Az első előadón látni, hogy nem kis tettet fog végrehajtani, mi az ott, glória?

Kezdetnek kezd pár perc blablával,hogy szívből vágyunk arra, hogy támogassuk a H&É rabszolgát, majd beköti a programot, emígyen: 

 

csendet_kerek.jpg

 

"És így tökéletesen beilleszkedünk egy leírt próféciába, és élvezzük annak áldásait!Nézzük akkor meg a Zakariás könyve 8. fejezet 23-as versét, hogy elevenít meg bennünket, milyen prófétai képpel:

"23  Ezt mondja a seregek Jehovája: »Azokban a napokban mindenféle nyelvű nemzetek+ közül tíz ember ragadja meg,+igen, megragadja egy zsidó+ férfi ruhájának szárnyát, és ezt mondja: ,Veletek megyünk,+ mert hallottuk, hogy veletek van az Isten!’«”+"

Milyen csodálatos prófécia! Ez a szókép visszaadja azt, hogy mi, mint a nagy sokaság ragaszkodunk a zsidó férfi ruhájához,azaz a felkentekhez, azon belül a Vezető Testülethez.

Hogy nyílvánul meg ez a gyakorlatban? Mikor mondjuk a Vezető Testületnek, hogy "had  menjünk veletek, mert veletek van az Isten?"

Ha például megjelenik az Őrtorony folyóiratban egy tanítás, egy új világosság, amit nem értünk, vagy ne adj Isten nem értünk egyet vele (hatásszünet)  akkor is türelmesek vagyunk, mert velük megyünk.

Nem ütközünk meg!

Kivárjuk szép türelmesen a megfelelő időt, a megfelelő világosságot, amikor majd Jehova jónak látja, hogy a rabszolga közvetítse a tanítást, (hatásszünet) és a fényt. 

(köhög egy keveset, remek dramaturgiai érzék!)

Nézzünk egy másik aktuális területet:

(egyre hangosabb, egyre katartikusabb állapotba lovalja magát az előadó ahogy halad előrre a programban, ütemre emelgeti az egyik karját)

Sajnos a szervezet modern kori történelemben voltak olyan személyek, akik nem követték hűen ezt a zsidó férfit, és megbotránkoztak egy egy tanításon.

A szervezet iránt a lojalitás magában foglalja azt, hogy semmi közünk nincs a hitehagyottakhoz!

Mi nem barátkozunk a világgal!!

Mert ha a világgal barátkoznánk, Isten ellenségeivé válnánk.!!!

 A hitehagyottak azok Isten ellenségei!!!!

Nem vagyunk kiváncsiak a hitehagyottaknak az anyagaira!!!!!

Mert megzavarná a lojalitásunkat!!!

Mert MI lojálisak vagyunk a szervezethez!!!!

És buzgók vagyunk a testvéri szeretetben!

Ha hitehagyott anyagokra öszpontosítunk, az elrabolja a testvéreink iránt érzett szeretetünket, megosztottá válnánk...és megzavarhatná a Jehovával ápolt kapcsolatunkat is.

(igyekszik lehiggadni az előadó, nagyokat sóhajt, átjött neki saját fennköltsége.)

Egy másik aktuális terület:

Hűségesen kell támogatnunk mindenkit, aki a gyülekezeten belül felelősségteljes munkát végez.

Valamikor nem értjük, hogy a vének miért úgy döntöttek bizonyos helyzetekben.

Akkor is bizalommal vagyunk irántuk!

És szeretnénk őrízkedni mindenfajta negatív gondolkodástól, és pláne attól, hogy felülbíráljuk őket.

Nem akarunk hűtlenek lenni, mint sátán!"

 

neonkek_oroszlan.jpg

 

Nos, kb fél órája kellett leülni hallgatni a szöveg nélkül valóban szép, és élvezhető zenéket, és tizenöt perce kezdte a kongresszus első napjának első programját a skatulya-előadó, de számomra már ekkor nyílvánvalóvá vált, hogy érdemes lesz odafigyelni, mert ha Jehova áldása ilyen gondolok elmondására ösztönözte a H&É rabszolgát az első 15 percben, akkor ez a három nap megér egy misét!

Ezen elő programból megtanultam, hogy már Zakariás is jövendölt a watchtower zrt pénzmosási vallási vezetését önként magára vállaló, a hű és értelmes rabszolga szerepét magára szűkítő Vezető Testületről. Arról a Vezető testületről, amely közvetíti a FHÉNYT! Waw...

Ezenkívűl hogy a hitehagyottak Isten ellenségei, akik azon igyekeznek, hogy elrabolják a testvéreim iránt érzet szeretetemet... de genyók! Megzavarják más ember lojalitását! Hát azért már...

És megtanultam, hogyha kritizálni merem a véneket, akkor máris hűtlenné és sátánná válok, de legalább nem fal fel két medve, mint a kopaszozó gyermekeket... pedig lehetnének teokratikus medvék a kisteremben, vagy a fűnyíró mellett, VAN BIBLIAI ALAPJA, aki kritizálja a véneket, nyom nélkül kiiktatható...  JWMACI...

 

JWMACI a nyilvánosságnak szánt kiadásokban:

buci_maci.jpg

JWMACI "étvágya" valójában:

 

medve.jpg

 

"NINCS RAJTAD NYAKKENDŐŐŐŐŐŐŐ testvér????

Öööö...én testvérnő vagyok!

Brumm... TESTVÉRNŐ? NADRÁGBAN? HHHAMMMM!!!

Jajj, leharaptad a karom!Abban a kezemben volt a prédikálótáskám!!!

Amúgy is szereptévesztésben vagy, Maci testvér, az eljárásod nem teokratikus... a kopaszokat megvédeni kell, nem megenni, nem emlékszel?

MORR... ÚGY, SZÓVAL KRITIZÁLJUK AZ ELRENDEZÉSEKET? EZÁLTAL A VÉNEKET, ÉS EZÁLTAL MEGKÉRDŐJELEZZÜK A VEZETŐ TESTÜLET DÖNTÉSÉT???!!!...(18-as karika)

A bejegyzés trackback címe:

https://jwpontorg.blog.hu/api/trackback/id/tr6912069089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása